Ride me with those shoes...

Nu sitter man här på fysiken och lätar äfter fakta om Solenergi...

Och  jag har hittat... kolla själv very snygga Lamborghini skor ;)

Very nice :) skulle önska mig de ;-)





Lamborghini skor by Tim Cooper.

Fashion turns Fruit.

BY Fulvio Bonavia












Vicky

Konfirmation.

I Sönda's har jag(Vicky) konfirmerats sig ^^ Det var riktig stressig men rolig ändå Jag har konfirmerat sig tilsammans med Desireé :). I Lördag har vi hämtat min syrra och hennes man från flygplatsen. Hon har flugit hit  :D Hon är fortfarrande här men jag måste var i skolan... orättvis.
Jag har snart svenska så det blir kort inlädning...

som konfirmations present fick jag en Grön Ipod Nano





Foundation ASTOR PERFECT STAY




och mycket annat typ T-shirt och Resa till Rom! ;D
och till och med ska jag få snart loktång :)
Den skulle jag onska mig :



Babyliss Pro.


Hopppas ni hade det fint i Helgen :) Bilder från konfirmation kommer snart...


Ha det så bra.

Vicky♥


NEW VIDEO!




Leave a comment and subscribe ;) Let me know what you think :))

Greets from Vicky♥

Bikbok Never Denim -09

Snygga Jeanser 2009 by Denim. BIKBOK




Second Time Around



en av alla bra låtar av henne som jag vet om ^^

Puss
Sarah♥

Inlägg från MobilBloggen-Tandläkarn

Idag har jag som sagt förre varit hos tanläkarn och lagg ut inlägg på mobilbloggen :) ska klistra så ska ni kunna läsa :)

''THE TEETH NIGHTMARE!''



(Bilden tog vi före jag gick in till tandläkarn rummet eller hur ska jag säga det ^^  Ni förstår ju i alla fall hoppas jag ;))

Hallåj! xD nu är vi hos tandläkare snart dör jag(Vicky)...:( nej skoja bara xD de ska bara lägga plast ingen annat för guds skull!^^det kan ta kanske 30 minuter inte mer^^:)! Sen ska vi träffa Alina och var med henne ett tag:) sen väntar mig Hk läxan och massa annat ^^men det klarar vi EASY! :) na måste jag gå... Det är dags för teeth horror xD


Vicky&Sarah<3


SÅ var det ^^

Nu har Jag mina nya Plastic Fantastic tänder i  käften ^^ Jag kan inte röra på den och det känns som jag har förstorat de! :O Helt obekvem.

Jag har nu mycket att göra förresten....Massor med Läxor och uppgifter så måste hinna göra de klart :)

måste gå.

Hörs senare :)


Vicky

Must have this summer!

Alla grejer som måste finnas i din sminkväska ;)



Mascara Maybelline Volume!



Foundation från ASTOR Perfect Stay.



L´OREAL Paris Glam Bronze Puder.





Lipgloss Dior.





Rouge Dream Mousse Maybelline.





Okej nu ska vi säga Hejdå :) Vi ska båda strax till Tandläkare -.-' Igen...

Have a nice day :)



Vicky&Sarah♥

Goodnight and Goodluck...

HEJ HEJ LITTLE MONSTERZ ;-) SARAH IS HERE... IDAG HAR DET VARIT ROLIGT I SKOLAN LITE JOBBIGT MEN ÄNDÅ.JAG HAR HAFT ONT I MAGEN IMORSE SÅ JAG TRODDE JAG SKA STANNA HEMMA IDAG MEN SOM TUR VICKAN ÄR MED I SKOLAN SÅ HON ÄR ENDA PERSON SOM FICK MIG ATT HA LUST ATT KOMMA UPP RÖRA PÅ MIG OCH GÅ TILL SKOLAN <3 TACK! :D BWAHAHAAHA PÅ FREDAG BLIR KUL,DÅ SKA VI TILL GRÖNAN! DÅ BLIR DET PÅ RIKTIG PARTY PARTY! XD HAHHA VI SKA ÅKA KÄRLEKSTUNNELN ALLA VI HELA GRUPPEN! XD IDAG PÅ ENGELSKA NÅGRA TYCKTE ATT KÄRLEKSTUNNELN ÄR TRÅKIGT,MEN JAG TYCKER DEN ÄR RÄTT COOLT MEN DEN ÅKER SÅ LÅNGSTAMT XDXDXDXD DEN SKULLE KUNNA SIMMA LITE FÖRTARE!             MEN... NU ÄR DET DAX ATT LÄGGA SIG,IMORGON ÅR DET SKOLAN IGEN DÅ FÅR VI VETA VAD VI FICK IFRÅN MATTEPROVET!       HEJDÅ OCH VI HÖRS IMORGON :) JAG MÅSTE CHEAR UPP LITE GRANN VICKY SOM SKA TILL TANDLÄKARN! ;D      BYE BYE <3 lITE BILDER IFRÅN MIG ;D ELLER NEJ,INTE IDAG,MOBILBLOGGING FUNKAR EJ KAN EJ LADDA BILDER FRÅN MOBILEN JUST NU -.-'    BYE BYE MONSTERZ!!! ;) :)

In RECORDNING STUDIO with Vicky.

Jag nästan skulle glömma bort att jag skulle ju visa lite bilder ifrån RECORNING STUDIO :) Jag gick där förra Torsdag för att spela in några låtar.Mer kan jag tyvärr inte säga ;) det kommer snart :)
Här kommer bilder :





SPELNING ;)



Den bilden tillhör inte till STUDIO BILDER ^^


Vicky♥

Little bit about Economy!



Hej Hej!

Här sitter man hemma äter jordgubbar och pluggar lite Samhällsekonomin ;) inför provet ^^ Den ska jag göra säckert nästa vecka.Måste plugga väll :) Hoppas allt var bra med er medans vi var borta.Vi har massor med prov och test nu så vi kan tyvärr inte vara här hela tiden. Hoppas ni förstår ;)
Imorgon ska jag till tanläkarn som jag värkligen hatar att gå till. Jag är världens fegaste person när det gäller just tandgrejer hahha. Hoppas jag överlever! xD Håll tummarna för mig imorgon! ^^
På Torsdag kommer Sarah som ska övernatta tills på Lördag! :D Visst är det kul? :D Övernattning blir på grund av resan till Gröna Lund som vi ska ha med Ungdomslokalen :D  DET BLIR HUR ROLIGT SOM HELST! Vi var där förra året. Jag var för feg för att testa INSANE bara Sarah och Alina åkte den. Vi får se om jag vågar i år!. Vi åker nu på Fredag...Kan inte vänta till Torsdag ;)

Vi ska mobilblogga ifrån Gröna Lund,om vi ska hitta tid för att slappna av ^^ Tror inte att det blir nog det. Vi vill testa allt ^^
Då så...
Om ni vill fråga mig nånting då går ni på www.formspring.se/itsnewyorkbabe där ska jag svara på alla frågor ni ställer! I will try ;)

Ha det så bra alla ♥!
KRAM IFRÅN :



(Bilden tagit i sommras under resan i Polen)

RSS 2.0