Svenska lektion och Robinsonad.

Hellow!

Det blir en väldig kort inlägg ifrån mig idag :P
Nu sitter jag på Svenska lektion och håller på med Robinsonad...sen ska jag till Musikskolan :)
Jag ville söka lite snygga bilder till min Robinsonad och jag har hittat en bild..men det är nånting annat...Jag skrev i Google ''Blue Lagoon'' och kolla vad jag fick ^^  Kanske inte det som jag skulle förvänta mig till ;-)






Drink Blue Lagoon


Ok Guys nu måste jag dra :)
Sarah&Theresé väntar!

Vicky♥


Lady Gaga-So happy I could die!





So Happy WE could die ;) :D ♥

Mobil bloggin'-blogspot ;)

http://cayazo774.blogspot.com/

Go in and watch ;)


Sarah&Vicky


Now it's summer for real!

Hellow,hellow vicky här!;)nu sitter jag i köket med DESIRÉ och Sarah xD ingenting skulle vara konstig med det om de skulle inte ''knarka''chips igenom sugröret:o ha ha ja,ibland de är lite så,jag märkte inte att de var lite retard ;-) men...inan Desiré har kommit då satt jag och Sarah på tärrasen och njut av värme och solen. Äntligen är det varmt.Inte så som i mitten i sommar men ändå.Jaha,nu stängde de mig på balkongen XD då kan jag inte komma in men som sagt de är retard så:p va bra,att jag känner mitt hus så bra så att jag känner annan ingång ochså som de inte känner ;-)men nu måste jag gå och slänga de utanför mitt fönstret-den är högt vill jag påminna;-) haha skoja bara vi hörs sen :d cya!

Vicky♥

The shoes show.

Hey Guys! :)
How are ya today? Idag har vi haft Nationella Prov i Matte Både del B1 och B2. Det gick ganska bra tycker jag för både mig och Sarah!,men vi vill inte säga för mycket nu vi vet inte alla resultater så... ;)
Idag ska jag presentera lite skor...fan så snygga! :D Jag har bläddrat min gammal tidning som låg på skrivbordet jag har klippt grejer från just den tidning och så plötslig såg jag länk till Webb som skorna är ifrån...:)  här kommer de :)





Quelle: www.stylowebutki.pl


Nu mina absoluta favoriter!



Fan va' snygga de är...men på grund av sånt klack jag vill inte även försöka gå i de ;)

Ciao!♥
Vicky.


POLSKA GRÅTER!

Hej! Jag har nyss kommit från flygplatsen ifrån Polen.När jag var i bilen på vägg hem syster har ringt mamma och har sagt det hemskt news...Flygplan med 88 viktiga personer från Polsk riksdag har crushat i Ryssland. Vår president och hans fru,De jätteviktiga personer i Polen är död!!! det är jättesorligt för mig och för alla andra personer som bor och har bott i Polen!!! :'( :'( :'( det läskigaste är att det har hänt en timme äfter vi har kommit till Sverige. Och när vi har väntat i planet,jag och mamma vi har kollat på den där flygplanet! Den stog där!!!!     Jag vet inte hur kan jag beskriva hur jag känner mig just nu :( jag är jättehemskt ledsen!!!!... Men vi måste leva vidare...men den datum och det hendelsen ska leva i mitt hjärta och jag ska aldrig glömma den...                                                                                                               VICKY

Bilder från igår 100406 /More Pictures comming soon! :)

Hej hej!, hoppas allt bra med er. Idag har det varit mycket spring. Jag har hälsat på min familjen som bor 60 km. ifrån Warszawa och har oxo varit med mamma hos hennes kompis. Imorgon ska vi hälsa på henne oxo :) Igår var det skoj med mina kära kompisar! vi har haft så roligt tilsammans :)Jag har inte sett de sen 6:an! Oo så det var roligt att se de!vi har tagit så mycket bilder så jag ska visa er sen. De ska ''sitta'' där uppe på början i inlägget. Nu ska jag,min syrra och mamma hälsa på min systers  man föräldrar vi har inte sätt de sen julas... då blir det kvälls mat typ ''Dinner'' Vi Måste va där 20:00 så snart ska jag gå... På måndag blir det skola :'( Jag ska åka ifrån här på Lördag.Jag har flyget 6:00 så jag måste komma upp minst kl 3:30! That's sux! men iaf ska se Sarah så det gör inget :P oh shit! det är 7:40 p.m!!! måste gå ses <3         Vicky

sommaren kom!!XD





sommaren kom nu XD

hej hej  här kommer lite prat från mig XD
här fins ingen sol i dag -,-' och det är skitigt överallt det är jävligt trist och vickan är i polen så då blir det lite tristare-.- ...
jag längtar till sommaren gör inte ni det ??
önska man kunde trolla framm sommaren haha
för om det gick skulle det va sol sol sol och åter sol hahah
man har trötnat på vintern nu XD så  sommaren får sätta littefart va XD ^^ ha det bra
♥kram ♥sarah♥

Sunny,Sunny,Sunny Day! :D

Hellow you all! :)                                                                           just nu försöker jag skriva nånting här,och det är inte så lätt när man skriver bloggen på mobilen :P kEYBORDEN krånglar lite :/ men vi lämnar det här ^^  idag är det min 2:a dag i Polen. Igår har jag varit i Warszawa för att shoppa lite och jag har träffat frisören ;-) ska visa nån annan dag vad jag har köpt. Idag jag ska igen med mamma till Warszawa,har några saker för att ordna ::)     OK, nu ska jag avsluta,måste göra mig i ordning... :) hoppas allt bra med er vi hörs snart!                              

RSS 2.0